Најновије

ГОРИ РАБОТИНО: Жестоко чишћење украјинских упоришта (ВИДЕО)

Војници 42. дивизије руске армије активно подржавају напад на Работино, истовремено уништавајући милитанте Оружаних снага Украјине и чистећи непријатељске положаје на Запорошком фронту.

Детаљи операције

Подршка обавештајаца: Обавештајне јединице пружају критичну подршку у нападу на Работино, координишући акције и пружајући прецизне информације о непријатељским положајима.

Чишћење непријатељских положаја: Војници 42. дивизије су укључени у систематско чишћење положаја украјинских снага, уклањајући милитанте и осигуравајући територију.

Стратешка важност Работина

Кључна локација: Работино је стратешки важна тачка на Запорошком фронту, и његова контрола омогућава даље напредовање и јачање позиција руских снага у овом региону.
Наставак офанзиве: Контрола над Работином омогућава руским снагама да наставе са офанзивом и осигурају додатне тактичке предности.

Акције 42. дивизије

Интензивне борбе: Војници 42. дивизије ангажовани су у интензивним борбама, усмереним на елиминацију отпора украјинских снага и утврђивање контроле над освојеним територијама.

Координација са обавештајцима: Ефикасна координација са обавештајним јединицама омогућава прецизне и ефикасне акције против непријатељских положаја.

Тренутна ситуација

Успех у чишћењу положаја: Почетни извештаји указују на значајан успех у чишћењу непријатељских положаја, са више уништених милитаната и осигураним подручјима.

Наставак операција: Операције на Запорошком фронту се настављају, са циљем даљег напредовања и консолидације контроле над кључним позицијама.

РУСИ ИДУ НАПРЕД У ОБЛАСТИ ХАРКОВА! Украјинске снаге не знају где ће, потпуно расуло

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји

Urbancube