Најновије

СВИ ДЕТАЉИ РУСКЕ ОФАНЗИВЕ НА ХАРКОВ: Заузето десет села на граници - Руси пробијају линије украјинске одбране (ВИДЕО)

Руска армија, као што су указивале разне прогнозе, како руских аналитичара и извора, тако и украјинских и западних, отпочела је офанзивна дејства и нападе на стратешки битне тачке у Харковској области, а да ово није само "гласина", потврдио је и лично украјински председник, Володимир Зеленски.
Мапа сукоба

Мапа сукоба

О свему је известило и украјинско министарство одбране на мрежи Икс, тврдећи да је руска авијација извела жестоке ударе у правцу Волчанска, али да је украјинска армија успела да заустави надирање руских снага. Раније је Зеленски наредио евакуацију становништва Волчанска.

Међутим, и украјински и руски војни кореспонденти су данас поподне известили да су руске снаге ушле у чак пет села Харковске области и да се одвијају жестоке борбе.

Украјински ратни кореспонденти указују на напредовање руских оружаних снага у области села Стрелече-Красное-Пилнаја-Борисовка у правцу Липцова и код села Плетеневка ка Волчанску.

Јутјуб канал Милитери Самерис, верзија на српском језику, доноси детаљну анализу ситуације на фронту, а посебно о дешавањима у Харковској области и руској офанзиви на Харков.

Погледајте:

Прочитајте ОВДЕ шта Ђилас каже о Кини и Европској Унији

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА