Најновије

КИЈЕВ КОПА РОРОВЕ! Пребацују јединице помахнитало (ВИДЕО)

Украјинска команда интензивно пребацује додатне јединице у област Харкова и копа ровове у настојању да заустави напредовање руских снага. Према најновијим извештајима и фотографијама, Оружане снаге Украјине распоређују самоходне топове 2С1 „Гвоздика“ у подручје Волчанска.

Детаљи о пребацивању и одбрани

Самоходни топови 2С1 „Гвоздика“: Фотографије показују пребацивање ових артиљеријских јединица у области Волчанска, што указује на појачане припреме за одбрану од руског напредовања. Позиције украјинских снага: Снимци приказују један од положаја украјинских снага на североисточној граници Харковске области, што указује на значајне мере за утврђивање одбране.

Повећано размештање додатних снага

Информације о размештању: Појављује се све више извештаја о размештању додатних снага украјинске команде у области Харкова. Овај потез је део стратегије за јачање одбране и спречавање даљег руског напредовања.

Стратешке импликације

Појачана одбрана: Кијев настоји да ојача своје одбрамбене линије копањем ровова и распоређивањем артиљерије, чиме се повећава способност украјинских снага да издрже руске нападе. Одговор на руско напредовање: Ови потези су директан одговор на напредовање руских снага, које су заузеле значајне позиције у области Харкова.

Тренутна ситуација

Наставак борби: Интензивне борбе настављају се у околини Волчанска, са обе стране које улажу значајне напоре да обезбеде и прошире своје позиције. Евакуација и безбедност: Град Волчанск је под јаким нападом и у току је евакуација цивила, док украјинске снаге настоје да обуздају руско напредовање.

РУСИ ИДУ НАПРЕД У ОБЛАСТИ ХАРКОВА! Украјинске снаге не знају где ће, потпуно расуло

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји

Urbancube