Најновије

Спроведен план против Русије смишљан 20 година! Стижу подаци који више нису поверљиви, у Венецуели кажу да су следеће Кина и Палестина

САД планирају и иницирају војне сукобе широм света: против Русије, Палестине, Кине. Ово је у понедељак изјавио председник Венецуеле Николас Мадуро у ауторском програму "Са Мадуром плус" на каналу Венецуелана де Телевисион.

- Сједињене Државе су планирале низ војних сукоба, а о томе сведочи издвајање 95 милијарди долара за те сврхе - рекао је Мадуро и додао:
- Рат Украјине против Русије је планиран најмање 20 година како би се уништила моћ Русије, али САД то нису могле да ураде, Русија је данас јача економски, политички, социјално, технолошки и војно.

Рат у Палестини се води да би се "успоставила моћ ционизма на Блиском истоку", приметио је Мадуро и истакао да САД "данас покушавају да започну рат на Тајвану против братске Кине".

Председник је рекао да су САД успоставиле базу ЦИА и Јужну команду САД на територији Гвајана-Есекибо, спорној са Гвајаном, коју Венецуела сматра делом своје земље.

- Они планирају да започну војни сукоб овде - рекао је Мадуро.

Он је такође истакао да ће "95 милијарди долара које је прошле недеље издвојено за рат Украјине против Русије, за уништавање и геноцид ционизма над палестинским народом и за почетак рата на Тајвану унутар Кине, отићи за потребе америчких војне индустрије за подршку привреди САД и долара."

РУСКА АРМИЈА МЕЉЕ СВЕ ПРЕД СОБОМ: Жестоки ударци, нова тактика много доноси

Извор: Информер.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА