Најновије

ПРЕКО 40 УНИШТЕНИХ РУСКИХ ТЕНКОВА: Украјинци се хвале ударима у области Доњецка (ВИДЕО)

ОСУ (Оружане снаге Украјине), иако се не могу похвалити неким напретком на фронту, не пропуштају прилику да се похвале ударима које успевају да нанесу армији Руске Федерације.
Уништени руски тенкови...

Уништени руски тенкови...

Овај пут, они су објавили снимак уништених руских тенкова и оклопних борбених возила у области Доњецка.

Ово је резултат борбених дејстава 58. моторизоване бригаде ОСУ, а на снимку је приказано преко 40 уништених руских тенкова и оклопних возила армије РФ за које тврде да су уништени на једном мањем пределу фронта у региону Доњецка.

Очигледно је у питању класична ратна пропаганда, а период у којем су снимци настали је сасвим извесно дужи и реч је о својеврсној компилацији снимака из претходног периода ратовања.

Обзиром да је морал украјинске војске већ неко време у паду и да све прогнозе, како руских, тако и украјинских и западних аналитичара и различитих извора, говоре да ће ОСУ све више и брже губити своје позиције на фронту, овакав вид пропаганде и информационог ратовања је стратешки важан за украјински војни врх.

Са друге стране, овакви снимци треба да служе и за подсећање на озбиљност овог рата и на велику жртву коју тренутно сноси руски народ у рату против “западног колектива” у Украјини.

Погледајте:

Прочитајте ОВДЕ о руском ослобођењу стратешки важног места Бердичи

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји