Најновије

Шок вест! Размена територија за руску имовину?! Хитно се огласио Кремљ, ево шта се управо дешава!

Русија одбацује могуц́ност уступка дела нових региона у замену за имовину замрзнуту на Западу, изјавила је званична представница руског Министарства спољних послова Марија Захарова.

- Не знам ко шта говори, али територија се не мења. Домовином на тргујемо. А руска имовина мора да остане неприкосновена, иначе ц́е уследити оштра реакција. На западу су то многи схватили. Штета што нису сви - написала је Захарова на свом Телеграм каналу.
Портпарол Кремља Дмитриј Песков саопштио је да, у случају заплене руске имовине која је замрзнута на Западу, Руска Федерација ц́е бранити своје интересе, укључујуц́и и на судовима.

- Наравно, такве одлуке ц́е имати веома широку судску перспективу и Русија ц́е искористити те судске перспективе - бескрајно ц́емо бранити своје интересе у овој области - рекао је Песков

Волстрит џурнал пише да да Немачка сматра да замрзнуту руску имовину треба оставити нетакнуту да би је користила као полугу у преговорима о прекиду сукоба, где би се Русија подстакла да уступи део нових региона.

УЛЕТИ У МЕТУ И ЕКСПЛОДИРА! Иранска војска објавила снимак новог...

Извор: Инфирмер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји

Urbancube

Oops, an error occurred! Code: 2024051222111560f3e6bd