Najnovije

Vujošević: Tepić je novi kapiten, Pavlović bliži Kini nego Partizanu

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izjavio je pre početka nove sezone u ABA ligi i susreta sa Solnokom u subotu od 18 časova da je mađarska ekipa kvalitetna, a onda je ispričao i mnoge podatke u vezi statusa, spremnosti i povreda crno-belog sastava.
Sprema novi tim za pobede (foto: kkpartizan.rs)

Sprema novi tim za pobede (foto: kkpartizan.rs)

Vujošević je opomenuo čelnike ABA lige da poboljšaju organizaciju takmičenja, te da ne dozvole stvari poput one kada je Solnok prošle godine otkazao kolo u kojem je igrao sa Partizanom zbog evropskog takmičenja. "Protiv nas igra svako u najboljem mogućem izdanju, pa i Solnok. Jadranska liga mora biti stabilna i ne bi smela da dozvoli takvo ponašanje kakvo je mađarska ekipa prikaza prošle sezone. Mora da se dobije kvalitet i preciznost, te da se napravi put za izlazak iz finansijske krize", rekao je Vujošević. Strateg crno-belih je naveo da je menadžer Jake Kolubučara, Aleksandar Rašković prevario Predraga Danilovića kako bi Partizan potpisao štetan dogovor. "Menadžer Aleksandar Rašković je prevario Danilovića da potpiše ugovor da će isplatiti Klobučara isplatiti u određenom vremenu, ako se to ne uradi, Partizan će platiti kaznu od 200.000 evra. Jesmo bili nespretni, ali smo ismanipulisani. Bilo je pokušaja da se pregovora sa Raškovića, ali on i Klobučar nisu postupili časno", naveo je Vujošević.
Pročitajte još:
Vujošević je prokomentarisao predstojeću sezonu ABA lige i sastave konkurenata za titulu, dok je naveo da će Milenko Tepić biti kapiten ekipe, a Dragan Milosavljević njegov zamenik. "Mi nismo bez ambicija, Zvezda ima odličnu ekipu i mlad sastav, Cedevita je odlična, Budućnost posle mnogo godina ima tim za titulu, a mi ćemo pokušati da ih ispratimo. Milosavljević se vraća krajem oktobra, mora da prođe određeno vreme da se još malo oporavi. On će biti zamenik kapitena, a Tepić će biti kapiten. Milutinov neće trenirati još desetak dana. Aleksandar Pavlović je imao ponudu iz Kine, a i mi smo u kontaktu sa njim. Ako se to ne realizuje, videćemo kako će ići što se tiče povratka, ali je ipak bliži Kini", zaključio je Vujošević. Novi kapiten Partizana Milenko Tepić predočio je njegova očekivanja pred novu sezonu. "Za nas je Jadranska liga osnovna, jer ona donosi Evropu. Solnok nije u ovoj ligi samo da učestvuje, ima ambicije, solidno je popunjen na svim pozicijama i neće biti lako protiv njega. Nadam se da će se ukinuti blokada i da ćemo biti kompletni. Verujem da će nam značiti svaka utakmica, posle svake utakmice ćemo biti bolji, trudićemo se da pratimo ekipe u vrhu", zaključio je Tepić. Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA