Najnovije

(VIDEO) Legendarna rukometašica Svetlana Ceca Kitić štrajkuje glađu!

BEOGRAD - Potpredsednika Sportskog društva Radnički Stanka Pejović počela je pre pet dana štrajk glađu zbog nagomilanih problema tog posrnulog sportskog kolektiva.
Jutjub

Jutjub

U sredu se na isti vid protesta odlučila i Svetlana Ceca Kitić, zvanično najbolja rukometašica u istoriji. Ona radikalnom merom hoće da skrene pažnju javnosti na to da sportsko društvo sa Crvenog krsta gubi borbu sa dugovima, besparicom, teškim uslovima... - Godinama smo ćutali i bili u mraku u odnosu na druga sportska društva. Tu pre svega mislim na Zvezdu i Partizan, a znamo koliko je Radnički važan i koliko je reprezentativaca dao. Mi ne tražimo da nam se oprosti dug, samo tražimo da nam se da vremena i uključi struja, kako bi mogli da radimo i tako sakupimo sredstva za plaćanje dugova. Pa i onog od 1.800.000 dinara prema EPS-u. Radnički živi u i od hale na Krstu i to treba imati u vidu, rekla je Svetlana Kitić.
Pročitajte još:

Albanija oslobodila Srbiji put za NATO

Turci promenili priču: Ivkovića nisu ubili Srbi, uhapšeno 5 turskih huligana!

Sportisti Radničkog godinama treniraju u salama u kojima nema grejanja zbog nagomilanih neisplaćenih komunalija, a prošlog četvrtka je "Krstašima" isključena i struja. Dug kluba sa Crvenog krsta prema elektranama iznosi pet miliona dinara. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA