Najnovije

Jerkov napala Stefanovića

BEOGRAD - Poslanica Demokratske stranke Aleksandra Jerkov pozvala je danas ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića da istraži, kako je rekla, aferu o svom doktoratu.
Jerkov: Stefanoviću, istraži! (Foto: mediacenter.rs)

Jerkov: Stefanoviću, istraži! (Foto: mediacenter.rs)

“Kada već hoće da vodi istrage u skupštinskim zasedanjima, Nebojša Stefanović bi mogao da istraži aferu oko svog doktorata, da konačno kaže pred koliko članova komisije je branio svoju doktorsku disertaciju, na kom je jeziku pisao i da li je pisao samostalno”, rekla je Jerkov novinarima u Skupštini Srbije. Ona je komentarišući Stefanovićevu izjavu da Bojan Pajtić, predsednik Vlade Vojvodine ne radi svoj posao jer se pojavljuju saopštenja DS, ocenila da to više govori o karakteru SNS nego bilo šta drugo. “Svako ko misli da predsednik stranke piše saopštenja i da ga to sprečava da obavlja svoj posao zaista treba da se zapita o svom položaju i u politici, i u stranci i u društvu”, rekla je Jerkov. Ona je dodala da ministar Stefanović "sebi dozvoljava” da na sednici skupštine vodi nekakve kvazi istrage, da govori o istragama koje su u toku, o nekakvoj šteti koja je nastala u Vojvodini, a da pri tome nema nikakve evidencije niti bilo kog postupka koji se vodi protiv bilo koga od pokrajinskih funkcionera.
Pročitajte još:Doktor Miroljub Jevtić: U Srbiji i na Zapadu je većina diskriminisana od strane manjine!
“Kada govori o šteti od četiri miliona evra koja je nastala za građane Novog Sada, Nebojša Stefanović verovatno misli na štetu koju je predsednica skupštine Maja Gojković načinila građanima Novog Sada. Postoji presuda Vrhovnog kasacionog suda koja jasno kaže da je tadašnja gradonačelnica Novog Sada svesno i sa namerom nanela štetu Novom Sadu”, zaključila je Jerkov. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA