Najnovije

(EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE) Srpski četnici na Krimskom frontu

  SEVASTOPOLJ - Pripadnici Četničkog pokreta, koji su predhodnih dana pristigla na Krim kao pomoć Rusima, već su preuzeli odbrambene zadatke, saznaje Pravda u štabu Četničkog pokreta. Na Krim je pristigla tek manja grupa ljudi iz Četničkog pokreta koji imaju zadatak da pripreme teren za dolazak dodatnih dobrovoljaca ukoliko bude bilo potrebe, kaže sagovornik Pravde. Na fotografijama koje su poslate sa terena, vidi se da su četnici iz Srbije već raspoređeni na kontrolne punktove na prilazu krimu.    
Komandanti Mališić i Živković u sredini

Komandanti Mališić i Živković u sredini

- Po izbijanju krize Ukrajini, a na poziv ruskih kozačkih udruženja, formirali smo Brzo odeljenje "Knez Lazar" i odmah uputili ljude na Krim. Komandant dobrovoljaca iz Srbije je Bratislav Živković, dok je Milutin Mališić, koga su ruski mediji greškom potpisali kao komandanta, njegov zamenik - kažu za Pravdu u Četničkom pokretu i dodaje da je Mališić komandant specijalnog odreda "Garda Vukovi".

Po dolasku na Krim, četnici su održali konferenciju za medije, a zatim su odmah raspoređeni na konkretne operativne zadatke. Pravda je u direktnom kontaktu sa Četničkim pokretom i nastavićemo da izveštavamo o aktivnostima srpskih dobrovoljaca na Krimu. Pročitajte još: EKSKLUZIVNO: Ovo je jedan od komandanta srpskih dobrovoljaca na Krimu!Srpski četnici kao dobrovoljci stigli u Sevastopolj!

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA