Najnovije

Vujošević davio igrača da bi ga resetovao

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević objasnio je zbog čega je davio najboljeg srpskog košarkaša Bogdana Bogdanovića na meču protiv FMP 2. juna. Strateg crno-belih objasnio je da ima specifičan odnos sa svojim igračima.
Vujošević obapšnjava Bogdanoviću da ne može da se ponaša prema sudijama kao on (foto Jutjub)

Vujošević obapšnjava Bogdanoviću da ne može da se ponaša prema sudijama kao on (foto Jutjub)

- Ne kažnjavam igrače finansijski, nisu oni toliko plaćeni. Napravio sam dramu - da se ne reaguje na suđenje da bi igrači dobili tri tehničke, od kojih je poslednju napravio Bogdan, i to na metar od mene. Izbacili su me iz takta i ja sam ga uhvatio za grlo. Međutim, pogledajte Bogdanovu statistiku pre i posle, bio je resetovan. Žao mi je što sam to uradio javno - rekao je Vujošević u emisiji „Bulevar“ na B92 i nastavio: - U Železniku su ga gađali bakljama i niko se time nije bavio. Bogdan je poseban dečkić, impulsivan. Prilično je i emotivan, a i ja sam težak... Osećam emociju i brigu prema tim igračima, roditeljski se ponašam prema njima. Trener Partizana priznao je da ceni predsednika Crvene zvezde Nebojšu Čovića. Nisam Čoviću dirao ženu - Nebojšu Čovića cenim, on ima inženjersku pamet. Imao je fabriku, bio gradonačelnik, nema skrupula. Možda je ušao u sukob jer mu podiže popularnost kod navijača, mene je iznerviralo to što je svestan da skandiranje njegovoj ženi nisam ja organizovao niti to podržavam - kazao je Vujošević.
Opozicioni lider Duško Vujošević je istakao da mu smeta upliv politike u sport, i da je on trenutno opozicija, ali da zbog toga niko ne treba da se opusti. - Borac sam protiv onoga što se dešava. Pogađa me mešanje politike u sport, bio sam uvek protiv toga da se određuje ko će biti prvak, kome će se svirati penal, ko će imati bolje finansije. Ne treba niko da se uspava jer sam ja kao neki lider opozicije. Svako ima pravo da kritikuje vlast u onoj sferi života kojom se bavi, kad postoje nepravde. To je moje mišljenje, nije to bez cene i posledica.
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA