Najnovije

Velja Ilić ne napušta Vladu!

BEOGRAD - Potpredsednica Nove Srbije (NS) Dubravka Filipovski odbacila je danas pisanje medija da lider NS i ministar bez portfelja Velimir Ilić razmišlja da napusti Vladu Srbije zbog "lošeg položaja".
Ostaje u Nemanjinoj: Velimir Ilić Foto: FB

Ostaje u Nemanjinoj: Velimir Ilić Foto: FB

Najodlučnije demantujem da se NS povlači iz koalicije sa Srpskom naprednom strankom (SNS) koja je stvorena još 2010. godine i sa kojom se zajedno borila za promene u Srbiji - rekla je Filipovski. Prema pisanju jednog beogradskog dnevnika Ilić se požalio svojim saradnicima na loš položaj u Vladi i da razmišlja da napusti Nemanjinu 11, Filipovski je ocenila kao spekulacije pojedinaca koji preko pojedinih medija pokušavaju da naruše jedinstvo vladajuće koalicije. - Ministarstvo bez portfelja nema ingerencije kao ostala već direktno dobija zadatke od premijera (Aleksandra Vučića). Velimir Ilić ima odličnu komunikaciju sa premijerom i kao ministar bez portfelja dobija zadatke od njega i sve je u najboljem redu - istakla je ona.
Pročitajte još:Poslanik Bundestaga: „Srbija može u EU samo ako prizna Kosovo!Beograd „otopljava“ odnose sa Tiranom!
Filipovska je dodala da nema nezadovoljstva i bilo kakvih indicija da NS napušta koaliciju i vladu. Štampa navodi da je Ilićev izveštaj o rezultatima rada za prvih 100 dana rada Vlade bio "najtanji" i prenosi izvor iz Vlade Srbije koji navodi da će Ilić kao i ostali članovi vlade morati da ima jake rezultate ukoliko želi da i dalje ostane ministar. Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA