Najnovije

Navijačima deljeni leci protiv gej parade na dočeku košarkaša!

BEOGRAD - Na dočeku košarkaške reprezentaciju Srbije u Beogradu, večeras su okupljenima deljeni leci protiv Parade Ponosa koja bi trebalo da se održi 28. septembra.
Pozvali navijače protiv gej parade (Foto: Tviter)

Pozvali navijače protiv gej parade (Foto: Tviter)

Na Tviteru je objavljena fotografija letka s pozivom da na "Pravoslavnu litiju protiv 'gej parade' ", a za "opstanak temelja zdrave duhovnosti otadžbine naše", treba "doneti ikone, krstove i zastave Srbije". U letku se poziva na "Provoslavni marš protiv gej-parade", zakazan za 27. septembra u 17.00 u centru Beograda, dan uoči Parade. Kako je navedeno, "litija" će početi kod Saborne crkve, kretaće se do Skupštine i Vlade Srbije, a zatim natrag, do Saborne crkve.
Pročitajte još:
Letkom se najavljuje da će na dan Parade ponosa, 28. septembra, biti priredjen "mirni, ali odlučni protesti", takođe u centru Beograda, da bi se "odložilo začinjanje nepristojnog, sablaznog talasa gej-ludila koje bi da potopi korene moralnog i biološkog bitisanja Srba". Ispod teksta, koji se završava parolom "Gej sramotu nikada u javnom životu", potpisan je "Sabor srbske svetosavske sloge", a link za sajt na internetu (www.istinoljublje.co.nr) nosi oznaku pacifičke Republike Nauru. Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA