Najnovije

(VIDEO) Gusle na Marakani, skandiranje Ratku i Radovanu, na „udaru“ Delija Karadžić i sudije

U trenutku kad je utakmica počinjala nad Marakanom se razvijao raznobojni dim. Delije su, uz zvuke svoje omiljene pesme kad je kišno vreme, zapalili većinu pripremljenih pirotehničkih sredstava.
Gusle na Marakani (Foto: JuTjub)

Gusle na Marakani (Foto: JuTjub)

Kako i obično biva kad je protivnik Novi Pazar, navijači Crvene zvezde ređali su nacionalističke pesme. Skandirali su tokom prvog poluvremena Ratku Mladiću i Radovanu Karadžiću. Istom melodijom kojom su klicali Radovanu, nastavili su pogrdnim rečima da se obraćaju njegovom prezimenjaku Tomislavu, predsedniku FS Srbije. U trenutku kad je utakmica počinjala nad Marakanom se razvijao raznobojni dim. Delije su, uz zvuke svoje omiljene pesme kad je kišno vreme, zapalili većinu pripremljenih pirotehničkih sredstava. Crvenu zvezdu zbog toga očekuje nova novčana kazna od FSS.
Pročitajte još:
Početak drugog poluvremena obeležili su zvuci gusala, dopirali su sa severne tribine. Punih deset minuta Delije su u tom ritmu izvodile jednu od pesama nastale u vremenu kad je Srbija bila pod Turcima. Nije prošla nije ova utakmica bez uvreda Delija na račun predsednika FS Srbije Tomislava Karadžića. NJihova glavna tema postao je tek od 80. minuta meča. – Tole, odlazi! – dopiralo je sa severne tribine Marakane. Nisu štedeli Zvezdini navijači ni sudijsku organizaciju: – Fudbalske sudije, to su sluge mafije – uzvikivale su Delije. Izvor: Sportski Žurnal

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA