Najnovije

Hon Kong nije više najskuplji grad na svetu, sada je to...

Prvi put u poslednjih pet godina London je uspeo da pobedi Hong Kong na listi najskupljih gradova na svetu, prema podacima Agencije za nekretnine Savils. Top pet takođe uključuje NJujork, Pariz i Tokio. Moskva  je na sedmom mestu između Singapura i Sidneja.
Najskuplji London (Foto: ds-lands.com)

Najskuplji London (Foto: ds-lands.com)

Od 9 do 12 mesta nalaze se  Dubai, Šangaj, Rio de Žaneiro i Mumbai. Savils ocena se zasniva na troškove zakupa i posedovanja stambenih i komercijalnih nekretnina. To ne uključuje cenu hrane, prevoza i drugih proizvoda i usluga. Pored toga, troškovi prikazani su u američkim dolarima, tako da je rejting pod uticajem promene deviznog kursa. Godišnji troškovi za zaposlene koji žive i rade u Londonu od 2008 porastao je za skoro 40 posto na  120. 568 dolara. Rejting može da se posmatra sa dve strane, rekla je Jolanda Barns, direktor Global Agencije Savils.
Pročitajte još: Jezivo upozorenje stručnjaka: Do 20. januara 2015. 1,4 miliona ljudi će oboleti od smrtonosnog virusa!(VIDEO) Da li tajni snimak FBI potvrđuje biblijsko proročanstvo o Nefilimima?
- Sa stanovišta investitora, to znači značajno povećanje profita, ali iz ugla osobe koja želi da postane vlasnik imovine, britanski kapital postaje manje atraktivan - kaže ona. Izvor: Pravda.ru

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA