Najnovije

LJAJIĆ: Ovo što Zukorlić radi je vrlo opasno!

BEOGRAD - Rasim LJajić, lider SDPS i ministar u Vladi Srbije, kaže da su najnoviji potezi sandžačkog muftije Muamera Zukorlića u najmanju ruku skandalozni i krajnje opasni.
Opasni potezi muftije (foto Jutjub)

Opasni potezi muftije (foto Jutjub)

- Zukorlić organizovanjem manifestacije kao što je Hadžet i delovanjem uniformisanih učesnika medrese po Novom Pazaru pokušava da privuče medijsku pažnju i da se nametne kao pregovarač s Vladom Srbije. Sve je to smišljeno. Zukorlić radi po sistemu neću praviti probleme ako dobijem nekakve ustupke - kaže LJajić i napominje: - Najgore je što je u ovom slučaju reč o zloupotrebi dece, ali i o događaju od kojeg svi građani Novog Pazara imaju samo štetu. Korist ima samo Zukorlić, a svi ostali samo štetu. Nakon ovakvih manifestacija niko neće doći da ulaže u taj kraj.
Pročitajte još:

Haradinaj: Tači će da potroši sve mogućnosti, a onda nastupamo mi

Srbija šalje vojnike u Centralnoafriču Republiku, u kojoj rat besni već 2 godine!

Podsetimo, muftija sandžački Zukorlić ponovo je pre nekoliko dana zaprepastio javnost Srbije kad je u centru Novog Pazara sa svojim sledbenicima i oko stotinak učenika medrese obučenih u zelene uniforme s amblemima odao počast Aćif-efendiji Hadžiahmetoviću i Bošnjacima koje su komunisti pogubili kao saradnike okupatora u Drugom svetskom ratu skupom u kojem su srednjoškolci u zelenim uniformama i crvenim fesovima kroz Novi Pazar prošetali s bošnjačkim zastavama. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA