Najnovije

EVO DOKAZA? Teoretičari zavere tvrde u Parizu je sve bilo montirano (VIDEO)

PARIZ - Sveje više onih koji negiraju zvanični verziju masakra u redakciji lista "Šarli Ebdeo". Teretičari zavere ali i neki vojni eksperti kao ključni dokaz "velike prevare" navode snimak ubistva policajca ispred redakcije pariskog lista.
Foto: Jutjub

Foto: Jutjub

Autori jednog od snimaka na Jutjub koji analizira događaj u Parizu tvrde da ovaj snimak pokazuje da policajac nije ubijen kako tvrdi francuska policija i svetski mediji. Naime na uveličanom snimku navodno se vidi da metak pogađa asfalt pored glave policajca. Autori snimka ostavljaju mogućnost da su teroristi jednostavno promašili ali postavljaju pitanje zašto mediji i policija insistiraju na tome da je ovo snimak ubistva. Takođe oni ukazuju na nelogičnosti poput one da su teroristi zaboravili ličnu kartu u kolima. - Napadači su na kraju ubijeni, slučaj je zatvoren - ironični su autori ovog videa. Međutim, podsećamo vas da je o snimku ubistva policajca govorio i ruski ekspert Igor Ševčuk. Ševčuk je odmah po objavljivanju snimka rekao da to nije snimak ubistva. – U celoj priči postoji mnogo nedoslednosti. Nameću se pitanja da li napada u opšte bilo, odnosno da li je to delo specijalnih službi. Postoji snimak na kome maskirani čovek navodno ubija policajca ali taj snimak ne deluje realno - rekoa je tada Ševčuk.
Pročitajte još:  Ovako su srpski satirični mediji reagovali na masakr u redakciji „Šarli Ebdo“ (FOTO)FRANCUZI DA LI JE I SAD SMEŠNO: Srbi odgovorili na teške uvrede iz 1999. godineNapad na nemački list koji je objavio karikature Šarli Ebdoa
Izvor: Pravda  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA