Najnovije

(VIDEO) Pogledajte novi zimski ekstremni sport koji je sve popularniji u Rusiji

RIBINSK - Ruski omladinci, kreativni kada su "ludorije" u pitanju, pokazali su svetu još jedan "ekstremni sport" iz njihove "kuhinje". Za ovaj "sport" potrebni su vam sneg, automobil, sajla, vatruška (gumeni "šlauf" za sankanje) i glad za adrenalinom.
Auto-vatruške (Foto: JuTjub printskrin)

Auto-vatruške (Foto: JuTjub printskrin)

"Auto-vatruške" kako nazivaju ovu zabavu koja je sve popularnija među mladima u Rusiji, svakoga dana puni bolnice širom Rusije. Sve veći broj povređenih čini da ova igra prerasta u društveni problem za koji počinju da se interesuju i ruske vlasti. I dok se mladi zabavljaju, rizikujući ozbiljne povrede, vlasti apeluju na njih da se obuzdaju jer takva "igra" nosi sa sobom posledice, i to ne samo od povreda, nego i od strane saobraćajne policije, čiji predstavnik kaže da je, prema propisima, "zabranjeno prevoziti osobe van kabine automobila", što će biti sankcionisano kaznama od po 1.000 rubalja. Policija traga za vozačima automobila sa snimaka koji su postavljeni na internetu.
Pogledajte još:(VIDEO) „Idealne mere“ ženskog tela(VIDEO) Ovaj grad se preko noći pretvorio u santu leda, ali bukvalno(VIDEO) Došla s kamenom da opljačka zlataru pa joj spale gaće
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA