Najnovije

PROTESTI U CRNOJ GORI: Policija otkazuje poslušnost Milu?

PODGORICA - Jake policijske snage koje su obezbeđivale protest opozicionog Demokratskog fronta (DF) ispred Skupštine Crne Gore u Podgorici povučene su juče ujutru jer je Agencija za nacionalnu bezbednost (ANB) procenila da će odbiti poslušnost vlastima, tvrde u DF.
Otkazuju poslušnost (Foto: MUP Crne Gore)

Otkazuju poslušnost (Foto: MUP Crne Gore)

- Policija je povučena u 4.42 jer je ANB procenio da će te jedinice odbiti poslušnost u slučaju intervencije. Značajan deo tih ljudi koji su čuvali zgrade priključiće se DF, a neki od njih rešili su i da se obrate javnosti. To je dokaz da sve manipulacije režima padaju u vodu - rekao je Milutin Đukanović, funkcioner DF.

Bez sile

Lider DF Andrija Mandić rekao je prethodne noći da opozicija neće da se skloni sa platoa ispred crnogorskog parlamenta. - Režim pozivamo da ne koristi silu jer je to neprihvatljivo na početku 21. veka. Ali ako neko pokuša da nas ukloni odavde i prebaci u park, neće naići na lagan otpor kao što su neki od njih predviđali. Ako neko pokuša da ukloni naše kuće, naše šatore i binu, mi ćemo se useliti u skupštinu - poručio je Mandić.

Nema odustajanja

Predrag Bulatović, funkcioner DF, ponovio je da nema odustajanja od postavljenih zahteva. - Ako se zahtevi ne realizuju, produbiće se politička kriza koja može imati dalje implikacije. Zato pozivam premijera da podnese ostavku, čime će udovoljiti zahtevima DF - rekao je on.
Pročitajte još:Zašto Evropa treba da bude zahvalna Putinu?Treći svetski rat može izbiti i sutra, varnica može biti i mali incident
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA