Najnovije

"Škola za ljubavnike" predstava koja će obeležiti godinu

Beogradsku publiku uskoro očekuje premijera predstave "Škola za ljubavnike" u kojoj igraju Milan Vasić, Milan Kalinić, Jelena Rakočević, Aleksandra Cucić i Bojan Stojčetović koji je napisao tekst i režirao ovu predstavu. Premijera će biti održana 15. novembra sa početkom u 20 sati u Ustanovi kulture Palilula. 
Predstava (Foto- FaVI)

Predstava (Foto- FaVI)

Radnja ove predstave je smeštana u Italiji, krajem 50-ih godina. Muž i žena, jako uspešni u svemu što rade, upadaju u bračnu kolotečinu. Potreba da se iz nje izađe po svaku cenu, dovodi do par njihovih odluka, koje će im promeniti živote. Naizgled obični bračni problemi, pretvoriće se u neviđene komplikovane situacije, koje će na najkomičniji način probati da reše. Kao što svaka jednačina ima jednu, ili dve nepoznate, tako se i u njihov slučaju javljaju tri ''nepoznate'', koje im samo dodatno komplikuju situaciju. Krajnje čudna služavka, kućni prijatelj advokat, kao i unajmljeni profesor, za još čudniju školu, potrudiće se da komplikovano dovedu u krajnje zamršeno. A krajnje zamršeno, u realno nezamislivo. Niko od njih nije ono što jeste. Niti je ono što jeste, ono što oni misle. Na brilijantno i komičan način nas Milan Vasić i Jelena Rakočević, vraćaju u ono vreme, kada je moguće bilo nemoguće. Milan Kalinić kakvog do sada niste videli, bez ijedne reči izaziva pozitivnu reakciju publike! Bojana Ordinačev i Bojan Stojčetović, će vas podsetiti, zašto negativci mogu biti najpozitivniji!
Pročitajte još:„Mali čoveče šta sada?“Sa gašenjem Tanjuga i ova čuvena rečenica iz „Lajanja na zvezde“ odlazi u istoriju (VIDEO)
Izvor:Pravda/Marija Gojković

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA