Najnovije

INCIDENT NA FINALU: Kristijan pokazao penis, Jelena ga gađala flašom! (VIDEO)

U momentu kada je Stanija Dobrojević proglašena za pobednicu Farme 6, Kristijan Golubović je prišao Jeleni Krunić, otkopčao pantalone i pokazao joj polni organ!
(Foto: TV Pink)

(Foto: TV Pink)

U metežu koji je nastao u momentu proglašenja ovo gotovo niko nije video osim Krunićeve, koja ga je gašđala flašicom vode. “Majmunčino bolesna”, viknula je Jelena dok je voditeljka Dušica Jakovljević šokirano posmatrala celu situaciju. Kristijan se zatim sa otkopčanim pantalonama pomerio sa bine. I sam Kristijan priznao je da se skidao, i ostalim farmerima pokazivao zadnjicu. - Sa ovim čoporom hijena nikada se više neću videti, ni čuti. Pokazao sam im du*e i pljunuo sam ih posle dodele nagrade - izjavio je Golubović. www.youtube.com/watch Inače, privatno obezbeđenje Tamare Đurić bilo je uz nju u svakom trenutku od dolaska u studio u Šimanovcima. Ispostavilo se da je istina da je Đurićeva angažovala nekoliko telohranitelja kako bi bila sigurna da će se Kristijan držati podalje od nje. Prethodno Jelena Krunić i Vesna Vukelić Vendi nisu mogle da se obuzdaju, pa su svađu sa imanja prenele i u urbanu sredinu. Pljuštale su psovke i uvrede sve dok Jakovljevićeva nije zaustavila emitovanje, posle čega su gledaoci bili prinuđeni da gledaju još jedan poduži set reklama. Ovako je to izgledalo: Farma 6/Svadja Jelene Krunic i Vendi u studijuby paladaatina
Pročitajte još:Gotova Farma 6: Starleta uzela 50.000 evra! (VIDEO)OPASNE FREKVENCIJE: Jelena Krunić preti Kristijanu?!DARA IMA NOVE PORNO-FOTKE! Liže svoje ogromne bradavice, a prst je stavila u… (FOTO 18+)
Izvor: Svet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA