Najnovije

DSS: Ugljanin širi govor mržnje, on je ratnohuškač!

NOVI PAZAR - Okružni odbori Demokratske stranke Srbije Raškog i Zlatiborskog okruga osudio je "govor mržnje i ratnohuškačke izjave Sulejmana Ugljanina izrečene na mitingu u Novom Pazaru".
DSS (Foto: DSS)

DSS (Foto: DSS)

- Te tvrdnje o navodnoj diskriminaciji i ugroženosti Bošnjaka su neisitinite i izmišljene. Da Bošnjaci uživaju sva prava i da su ravnopravni građani Republike Srbije najbolje znaju oni sami i mi, Srbi koji sa njima živimo u Raškoj oblasti. Ovakve tvrdnje za cilj imaju destabilizaciju države Srbije i unose nemir i zabrinutost među sve građane Raške oblasti. Posebno je opasna Ugljaninova izjava o NATO paktu, koja suštiniski predstavlja poziv za okupaciju Srbije ili, pored Kosova, još jednog dela njene teritorije, te zbog toga DSS očekuje adekvatnu reakciju nadležnih državnih organa - stoji u saopštenju ove stranke. Iz DSS saopštavaju da je najveći problem Raške oblasti su katastrofalna ekonomska i socijalna situacija, siromaštvo i glad koji se šire, koji jednako ugrožavaju i Srbe i Bošnjake i zbog čega se i jedni i drugi ubrzano iseljavaju iz ovih krajeva.
Pročitajte još:Vučić: Verovatno ćemo graditi hipermarket u Sloveniji!Dačić: Naša obaveza je da budemo ozbiljan posrednik u Ukrajini
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA