Najnovije

Grbić novi selektor odbojkaške reprezentacije

BEOGRAD - Legendarni kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić imenovan je danas za novog selektora nacionalnog tima, saopštio je Odbojkaški savez Srbije (OSS).
Nikola Grbić (Foto: JuTjub)

Nikola Grbić (Foto: JuTjub)

Grbić, član Odbojkaške aleje slavnih i najbolji igrač Evrope 1997. godine, prošle godine završio je bogatu igračku karijeru, a trenutno je trener italijanske Peruđe. Karijeru je počeo u Banatu iz Zrenjanina, a igrao je u Vojvodini, pre nego što je 1994. godine prešao u italijanski Montikjari. Potom je nastupao za Trako, ponovo Montikjari, Kuneo, Sisli, MIlano, Pjaćencu, Trentino, opet Kuneo i na kraju Zenit iz Kazanja. Osvojio je dve titule prvaka Italije, titulu prvaka Rusije, tri Kupa Italije, dve titule pobednika Lige šampiona, dva Superkupa Evrope, Kup kupova i Kup CEV-a.
Pročitajte još:Nole udvostručio prednost u odnosu na Federera, Troicki 46 na listi
Sa reprezentacijom je od 1995. do 2010. godine osvojio 19 medalja - olimpijsko zlato i bronzu, srebro i bronzu na SP, zlato, srebro i četiri bronze na EP, četiri srebra i dve bronze u Svetskoj ligi i bronze u Svetskom kupu izazivača, Svetskom Kupu šampiona i Svetskom kupu. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA