Najnovije

OTKRIVAMO: Maja Gojković uvodi ponovo Šešelja u Skupštinu Srbije

Lider Srpske radikane stranke Vojislav Šešelj objavio je na svom Tviter nalogu da mu je lično predsednik Skupštine Srbije i funkcioner SNS Maja Gojković potpisala trajnu poslaničku legitmaciju. 
Foto: Jutjub

Foto: Jutjub

- Juče mi je Maja Gojković izdala i potpisala trajnu poslaničku legitimaciju, ali je to neće spasiti od zatvora zbog afere ATP Vojvodine - napisao je Šešelj na Tviteru. Kako "Pravda" saznaje, Šešelj je zaista dobio trajnu poslaničku legitimaciju na koju imaju pravo svi bivši poslanici. - Šešelj ima pravo, kao i svi ostali poslanici, na trajnu poslaničku legitimaciju koja mu omogućava da uđi u zgradu Parlamenta kad god poželi, da koristi biblioteku, restoran, zahteva dokumenta na uvid i sve drugo što ta legitimacija donosi. Šešelj je po povratku iz Haga zatražio da mu se ligitimacija izda i juče mu je predata- objasnio je za "Pravdu" jedan od funkcionera SRS. Sagovornik "Pravde" je objasnio da predsednik Skupštine potpisuje legitimacije pa je tako Maja Gojković morala da potpiše legitimaciju svom bivšem stranačkom lideru. On nije otkrio kada će Šešelj, po prvi put od dolaska iz Haga, kročiti u Parlament.
Pročitajte još: NIKOLIĆ: Ukoliko krenemo dalje od Briselskog sporazuma saučestvujemo u uspostavljanju nezavisnosti KosovaPajtić u Evropskom parlamentu: Vlada Srbije je nesposobna!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA