Najnovije

3 Fejsbuk pravila za sreću u vezi

Hteli mi ili ne, društvena mreža Fejbuk je i te kako prisutana u našim vezama. U budućnosti očekujemo da je fantastičan Instagram sustigne, jer je postao omiljenije mesto za objavu najsitnijih detalja svake veze (od romantičnih prosidbi, do selfija posle seksa).
Fejsbuk (Foto: pixabay.com)

Fejsbuk (Foto: pixabay.com)

Iako Fejsbuk vezu može popraviti i učiniti još romantičnijom, složićete se da je u većini slučajeva može pokvariti. Kako se ovo drugo ne bi dogodilo, predlažemo da se držati sledećih pravila. Zajednički profil je loša ideja Hajde da budemo iskreni! Koliko ste se puta nasmejali što je vaša drugarica zajednički profil sa svojim dragim, a posle par meseci raskinula I čitava situacija na kraju deluje tragikomično. Međutim, to nije jedini problem. Zajednički profil znači i da se odričite svog vremena. Naravno da Fejsbuk ne treba bit alat gde ćete čuvati tajne, ali ipak je lepo da se možete dopisivati sa prijateljima bez straha da će vaš dragi pročitati. Uostalom, uvek možete staviti da ste u vezi ili izbaciti sliku i na taj način se zaštititi od eventualnih dosadnih ponuda. Šifra je privatna stvar Šifra od mejla ili društvenih mreža je samo vaša stvar i ne treba tu privatnost deliti ni sa kim, a najmanje sa dečkom. Danas ste zaljubljeni, a sutra - ko zna. Ukoliko podeliš sa dečkom šifru svom dečku, kad-tad će doći u iskušenje da proveri šta radiš na Fejsbuku I može doći do nesuglasica i zbog najmanje sitnice.
Pročitajte još:Neće se desiti da „omane“: Ove poze garantuju seks bez premca!OTKRIVAMO: Najveća vagina na svetu?!

"Like" je samo "like"

Optužiti dečka za prevaru zbog toga što mu je neka devojka lajkovala sliku ili on njoj zvuči glupo, ali to se sve češće događa. Pre nego što kreneš sa teorijama zavere, razmisli – da li znači da i ti varaš dečka sa svakim tipom koji ti je nešto lajkovao ili obrnuto. Svako ima pravo da mu se određena osoba dopadne. Da li će nešto više biti od lajkovanja i komentara zavisi od obe osobe, ne samo od jedne strane! Napomena: Fejbuk treba da služi kao razonoda, a ne način života. Ne iznosi sve detalje, slike i video snimke jer ipak je u pitanju globalan društvena mreža i podaci mogu biti iskorišćeni na razne nepoželjne načine. Izvor: Kosmopilitan

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA