Najnovije

ŠTA SMO DOČEKALI: Srbija prvi put bira najlepšeg transseksualca!

U Beogradu će se, verovali ili ne, 23. aprila održati veliki izbor za trans mis, odnosno, kako glasi zvaničan naziv ove manifestacije: Izbor za mis transseksualnih osoba.
Danijel Pinter (Foto: Fejsbuk)

Danijel Pinter (Foto: Fejsbuk)

Menadžer kluba u kom će se održati izbor, rekao je za Naše novine da očekuje da će odziv biti veliki, kao i da veruje da će vremenom ova manifestacija postati tradicionalna i dostići nivo kakav ima u Beču, gde se organizuje godinama unazad: “Ceo događaj će zaista biti lep, a njemu mogu da prisustvuju svi koji su zainteresovani. Ona devojka koja bude izabrana za najlepšu dobiće krunu, lentu, diplomu za najlepšu trans devojku, flašu šampanjca, kao i pet profesionalnih fotografija. Naravno ni prva ni druga pratilja neće ostati zanemarene, jer i za njih smo spremili poklon.“ Takmičenju najviše su se obradovali budući učesnici među kojima je i Danijel Pintor(38) iz Novog Sada: “Oduševio sam se kada sam video da je organizovan izbor. Naravno da ću da učestvujem i ne samo to, nego ću da razvalim i odatle izađem kao kraljica! Temeljno ću se pripremiti i potući ću konkurenciju! Sreća da je Srbija konačno zaličila na evropske zemlje. Izbor je mesto gde se predstavljaju frizure, šminke, kostimi“, priča Danijel.
Pročitajte još:AKCIJA SPASAVANJA FOTELJA: Velika svađa Dikovića i GašićaAKO NEKO NE VERUJE DA SMO BLIZU RATA: EU gradi granične tornjeve, Rusija doprema rakete!
Izvor: Naše novine

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA