Najnovije

BIĆE ZANIMLJIVO: Vučić i Rama u TV duelu

Premijeri Srbije i Albanije Aleksandar Vučić i Edi Rama suočiće stavove u šezdesetominutnoj emisiji regionalne TV produkcije "Okruženje".
Vučić i Rama (Foto: Jutjub)

Vučić i Rama (Foto: Jutjub)

Emisija će biti snimljena u Beču tokom Druge konferencije o Zapadnom Balkanu 27. avgusta, navela je ova produkcija na svom sajtu. TV duel biće prikazan na televizijama u pet država. Na RTS-u biće emitovan 31. avgusta. U emisiji će učestvovati i generalni sekretar Saveta za regionalnu saradnju Goran Svilanović. Samit u Beču je deo Berlinske inicijative koju je prošle godine ustanovila Angela Merkel, kancelarka Savezne Republike Nemačke. Delegacije svih zemalja Zapadnog Balkana, kao i Austrije, Nemačke i Evropske unije, razgovaraće 27. avgusta o problemima i izazovima pred kojima se nalaze zemlje regiona. Ovoga puta, posebna pažnja biće posvećena projektima u oblasti energetike, saobraćaja, nauke i obrazovanja, a biće govora i o prošlogodišnjoj inicijativi za formiranje Unije mladih Zapadnog Balkana.
Pročitajte još:IVICA DAČIĆ: Hrvati su sramota za EvropuČUDO NEVIĐENO: Na čelu specijalnog suda za OVK – Amerikanac!DIPLOMATE STIŽU: Lavrov, Keri i Štajnmajer dolaze u Beograd
Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA