Najnovije

BRUTALNI ODGOVOR: Musliju da li stvarno hoćeš ista prava kao Oliver Ivanović?

PREŠEVO  - Iako još uvek nema reakcije državnih organa na provokaciju predsednika Nacionalnog saveta Albanaca Jonuza Muslijua, koji je zapretio da će se tzv. "preševska dolina" pripojiti Kosovu ukoliko Srbi u pokrajini dobiju Zajednicu srpskih opština, reagovala je Srpska liga.
Jonuz Musliju - jednom terorista... (Foto: ina-online.net)

Jonuz Musliju - jednom terorista... (Foto: ina-online.net)

- Srpska liga upozorava Jonuza Muslijua i druge slične njemu, da pre nego što progovore o reciprocitetu sa Srbima sa Kosmeta, razmisle da li zaista žele, da im osnovna životna prava budu uskraćena kao što su danas gospodinu Oliveru Ivanoviću i drugim Srbima na teritoriji te lažne države - poručuju iz Srpske lige. SL  izrazila je zabrinutost zbog nedavnih izjava Muslijua, veterana OVK i lidera Nacionalnog saveta Albanaca i zatražila reakciju državnih organa. - Srpska liga poziva nadležne na što hitniju reakciju. Napominjemo da je Musliju vetaran OVK i bivši komesar OVPMB, odnosno da je reč o licu kojem terorističke aktivnosti nisu strane - kažu u ovoj stranci.
Pročitajte još:HAOS U NAJAVI: Naši i Obraz prave protest zbog azilanata(EKSKLUZIVNI INTERVJU) Komandant Abhaz: Srbi, vaša podrška nam znači!(EKSKLUZIVNI INTERVJU) Komandant Abhaz: Srbi, vaša podrška nam znači!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA