Najnovije

Produkcija Hepi televizije rešila da odloži finale, pa iznervirala učesnike

Najava da će se završiti serijal „Hotel Maldivi“, izazvala je salvu poziva gledalaca Hepi televizije, pa je produkcija, ipak, rešila da nastavi ovaj rijaliti na otvorenom.
Maldivi (Foto: Jutjub)

Maldivi (Foto: Jutjub)

Ipak, glavna nagrada je još jednom smanjena, pa je trenutno – 20.000 evra. Zbog nepoštovanja pravilnika rijalitija, glavna nagrada je pre dva dana smanjena za čitavih 30.000 i sa 70 hiljada evra, koliko je iznosila, pala na 40.000. Učesnici serijala „Hotel Maldivi“, revoltirani zbog umanjenja nagrade, nastavili su sa kršenjem pravila još drastičnije: skidali su bubice, nepažljivo ulazili s bubicama u bazen, bacali kečap, brašno, polomili stolice. Produkcija ih je opomenula i da se ne približavaju previše led ekranima, jer koštaju čitavo bogatstvo, ali su se i to oglušili, pa Živan Janićijević Burek umalo nije srušio led u kuhinji. Zbog ovog ponašanja, nagrada je smanjena za još 20.000, pa se sad takmiče za glavnu nagradu 50.000 evra nižu od najavljene na početku serijala. - Ukoliko se poprave, postanu zanimljivi i ne štete u serijalu, nagrada će možda biti podignuta i više od 70.000 evra – prenele su bliznakinje Miljana i Nevena Arsić navode produkcije učesnicima rijalitija na Hepi televiziji.
Pročitajte još:RADIĆE FARMERI VIŠE OD HILJADU SKLEKOVA: Kristijan već napravio šou, a ovako je nasmejao publiku (VIDEO)Stevićka otkriva: Snup Dog je naučio jednu srpsku reč!
Izvor: Opera 17

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA