Najnovije

NJUJORČANIN MEĐ' ČETNICIMA: On je branio Sarajevo sa vojvodom Aleksićem! (VIDEO)

SARAJEVO - Istaknuti četnički vojvoda, Slavko Aleksić, poznat je po neustrašivoj borbi tokom rata devedesetih u Sarajevu i okolini, a među njegovim borcima bilo je dobrovoljaca iz celog sveta.
Zak Novković (Foto: JuTjub)

Zak Novković (Foto: JuTjub)

Među tim dobrovoljcima je i Zak Novković, Amerikanac srpskog porekla, koji je došao iz NJujorka u BiH da stane u odbranu od agresije koju su sprovodili Muslimani uz podršku zapadnih sponzora, na prvom mestu Sjedinjenih Američkih Država. Inače, Novković je danas dobrovoljac u Novorusiji i tamo ga zovu Zak Novak. Iako je ovaj snimak deo američke propagande i propraćen je "suvišnim" komentarima autora, ostao je kao dokumentarni zapis četničkih jedinica vojvode Slavka Aleksića i borbe sarajevskih Srba devedesetih. Novković hvali vojvodu Aleksića i lidera SRS, dr Vojislava Šešelja. Kaže da mu je dovoljno da vidi decu i ljude koji u suzama grle vojvodu Aleksića kada oslobode deo grada i da je tu zato da "brani Srbiju i Sarajevo". Ono što je interesantno je da Novković kaže da je "za njega i Slobodan Milošević četnik, bez obzira što neki govore da je on komunista". Pogledajte šta sve kaže dobrovoljac iz Amerike jednoj američkoj televizijskoj ekipi:
Pročitajte još:Roberts: Amerika nema energije da se održi kao super-silaNJEGOVA SLIKA JE OBIŠLA SVET: Dečak sa traktora – gde je i šta radi danas!? (VIDEO)
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA