Najnovije

ŠEF NATO DIPLOMATIJE: Rusija ratuje protiv celog sveta!

KIJEV - Strana koja ratuje je Rusija i ona ratuje protiv celog sveta, kaže šef za javnu diplomatiju NATO alijanse, Gerlinda Nihus, u intervjuu za ukrajinski list "Evropska pravda".
Gerlinda Nihus (Foto: JuTjub)

Gerlinda Nihus (Foto: JuTjub)

U toku je informacioni rat koji je otpočela Rusija, kaže ona. "Rusija se naoružala informacijama, ona aktivno plasira dezinformacije u vezi kvaliteta oružja, ali i o tome ko je na kojoj strani u konfliktima. Očigledno je to da Rusija vodi rat i protiv Ukrajine, i protiv NATO alijanse, i protiv celog sveta." - kaže Nihusova. "NATO ne odgovara propagandom na propagandu. Iako se ruska propaganda pokazala veoma efikasnom, kritički odnos naspram Rusije je u porastu." - kaže prva žena NATO diplomatije. "U mojoj zemlji, u Nemačkoj, preko 70% ljudi ima negativan odnos naspram Rusije i njenog lidera Vladimira Putina." - kaže Nihusova i dodaje da ogromna podrška koju Putin uživa u samoj Rusiji predstavlja "dosta složen problem". "Dopreti do ruskojezičnog stanovništva, posebno onog dela koji živi u Rusiji, veoma je teško. Međutim, mi dajemo sve od sebe." - kaže Nihusova.
Pročitajte još:SADA SU SE SETILI: Sirijci tvrde da im je bolje bilo pod AsadomRANG LISTA NAJSNAŽNIJIH ARMIJA NA SVETU: SAD na prvom mestu, a Hrvatska ispred Srbije čak za devet mesta!
Izvor: Pravda  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA