Најновије

ЕВО КО СВЕ УЧЕСТВУЈЕ: Анти-руска конференција браће Рокфелер у Београду!

БЕОГРАД - Центар за евроатлантске студије (ЦЕАС) организује 22. фебруара у Београду конференцију под насловом "Србија и Русија - руски утицај на стабилизацију, демократизацију и европске интеграције Србије", а под покровитељством Фондације браће Рокфелер и амбасаде Сједињених Америчких Држава.
Јелена Милић (Фото: ЈуТјуб)

Јелена Милић (Фото: ЈуТјуб)

Поред Јелене Милић, директорке ЦЕАС-а, учествује и аналитичко-истраживачка кућа Ипсос, односно, представница ове компаније, Светлана Логар. Затим су ту: Мијат Лакићевић, познати српски економски аналитичар, др Миливој Бешлин, историчар, Маја Стојановић, представница невладине организације Грађанске иницијативе, др Снежана Илић из Центра за развој цивилног друштва, Маријана Тома из Фонда за хуманитарно право, Фајез Рисхег из хрватске организације "Центар за развојну сурадњу", али и из Украјине на тему "Како се Путин спремао за велики рат!?" ће говорити Андреј Иларионов, као и украјински амбасадор у Србији, Олександр Александрович. Као шлаг на врху торте, очекује се укључење из америчког Атлантског савета, наводи се у документу којим се најављује програм ове конференције. Конференција се одржава у хотелу Метропол са почетком у 09.30 часова.
Прочитајте још:ОВО ЧАК НИ „НЕ САЊАМО“: Тестирање руске звери зване С-400 (ВИДЕО)У ДВЕ РЕЧИ РЕКАО ИМ СВЕ: Рогозин реаговао на забрану уласка у Црну Гору
Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА