Најновије

НИСАМ ЛЕП, АЛ' САМ ГЛУП: Карађорђевић јуниор има дечка?! Краљевски, а наше! (ФОТО за оне са јачим желуцем)

Краљевски, нема шта! Млађани принц Александар Трећи Карађорђевић у јавности иступа свакако, само не као припадник краљевске породице.

Подршка ЛГБТ-у - Принц Александар Трећи Карађорђевић (Фото: Фејсбук)

„Ало“ је дошао у посед ексклузивних фотографија на којима се види како наследник српске круне блудничи и брука династију у далекој Никарагви!
Иако је покушао да побегне далеко од очију домаће јавности и своје породице, његови греси поново су угледали светло дана. Тако можете видети како принц уз литре алкохола и цигарете ужива и проводи се у друштву младог Американца с којим је, по свему судећи, више него присан.

Александар јуниор је отишао пут Никарагве пре неколико месеци са жељом да постане, ни мање ни више, инструктор сурфовања. Има и свој профил на сајту „Сурф Турс Никарагуа“, у којем себе описује као некога ко је радио у новинарству и као хуманитарца, те да се опробао у угоститељству, да је отварао неколико ресторана и то у Њујорку, Сан Франциску, Шпанији и бар у Београду, који је неславно пропао.

Према фотографијама које сам ставља на свој Фејсбук и Инстаграм профил, а које „Ало“ преноси, Александар води прилично разуздан живот. Тако је на готово свакој објављеној фотографији са флашом пива или цигаретом у руци, а на већини фотографија је са Њујорчанином Џастином, и то углавном у изузетно присним загрљајима. На једној фотографији види се врло присан пољубац двојице мушкараца, што је добар део принчевих пратилаца на друштвеним мрежама пропратило са одушевљењем, те похвалама на рачун принчевог „новог дечка“.

- Александар и Џастин су последњих неколико месеци нераздвојни. Често сами партијају по клубовима, а и када принц излази са друштвом, Џастин је сваки пут са њима. Прича се чак да је Александар последњу тетоважу коју је урадио, срце на грудима, посветио управо Џастину који је, само због њега и дошао из Њујорка, где живи, у Никарагву, док се код Џастина види истетовирано слово „А“ - наводи добро обавештен извор.

Колико принц очито не хаје за слику коју презентује јавности, можда најбоље говори фотографија на којој се глупира са мачком Педром која просто ни није за препричавање. „Ало“ преноси, те је процените сами.
Брука за нацију Ћерка Емира Кустурице, Дуња, која се са Александром Трећим забављала пола године, оставила је Карађорђевића управо због експлицитних слика и блудног понашања. Наиме, након што су у јавности освануле принчеве слике на којима позира док му непозната девојка лиже брадавице и стомак на којем му је фломастером написано „глуп и срећан“, Дуња је истог дана раскинула шестомесечну везу. За медије пак никада није желела да коментарише детаље раскида. Извор: Alo.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА