Најновије

Шабац побеђује јер су грађани тако одлучили

-Само ми, грађани Шапца знамо знамо шта је добро за нашу децу, за сваког од нас, за наш град. У име свих нас који живимо и радимо за Шабац уверен сам да нам добар живот, инвестиције и послове неће донети нико са стране, већ их ми морамо створити сами. Зато вас позивам да 24. априла изађете на изборе, поведете са собом све који воле наш Шабац, да урадимо најбоље – да гласамо за листу број 1. Шабац је наш и у недељу побеђује зато што смо ми тако одлучили, поручио је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић,носилац листе „Шабац је наш” на локалним изборима, синоћ на завршној конвенцији у Шапцу.

(Фото: Правда)

Он је говорио о Шапцу као светионику културе у Србији, плану да свако ко ради буде у прилици да зарађује више, а они који немају посао добију шансу да почну да зарађују, о школама у којима ће деца учити на исти начин као у најразвијенијим европским државама, о бољој здравственој заштити Шапчана, о могућности да пољопривредници зараде два и по пута више него данас.

Поред Зеленовића, грађанима су се обратили: Марија Иванковић Јуришић, члан градоначелниковог тима задужена за женско предузетништво, Милан Маринковић, пољопривредни произвођач из Липолиста, Милена Зиндович, члан градоначелниковог тима за планирање града и Иван Томашевић, глумац Шабачког позоришта.

Они су позвали грађане да не верују у бајке већ својим очима и да 24. априла глас дају листи актуелног градоначеника који се већ доказао на том послу и кога кандидују одлични резултати.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА