Најновије

Новак сломио Марија за мадридску круну!

То је српско тенисеру био други тријумф у шпанској престоници где га домаћа публика већ годинама дочекује на нож и то не само јер углавном навија за Рафаела Надала.

Новак освојио Мадрид(Фото:Јутјуб)

Где га види, ту га гази! Некад лакше, некад теже, али Новак Ђоковић набио је озбиљне комплексе Ендију Марију и то је проблем којег се Британац никад неће решити. Вечерас је у на турнису мастерс серије у Мадриду Мари дао све од себе, али је Ђоковић славио са 2:1 - 6:2, 3:6, 6:3.
То је српско тенисеру био други тријумф у шпанској престоници где га домаћа публика већ годинама дочекује на нож и то не само јер углавном навија за Рафаела Надала.
А управо је Надала вечерашњим тријумфом претекао Ђоковић. Ово је Србину била 29. титула на мастерсима и сада има један више од најбољег шпанског тенисера.
И вечерас се још једном показало да је психологија слабија страна Марију, поготово у дуелима са пријатељем из дечачких дана и први рекетом света.
Можда више од свега, Ђоковићу ће вечерашњи тријумф значити као сјајна припрема за поход на прву титулу на Ролан Гаросу у каријери.
Вечерас је после првог сета у којем је Ђоковић био доминантан, деловало да ће прорадити метла у наставку дуела, али се Мари ипак пробудио.
Пружио је британски тенисер у другом сету одличну игру, стигао до изједначења, али испоставило се да није могао више од тога.
Успео је да намучи Ђоковића у последњем гему трећег сета, трајало је то скоро 13 минута, али је српски тенисер искористио другу меч лопту.  Извор:Mozzartsport.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА