Најновије

ПРВИ СПИСАК НОВОГ СЕЛЕКТОРА: Муслин вратио Тадића и Гудеља, позвао и Андрију Живковића

Селектор репрезентације Србије, Славољуб Муслин, послао је позиве играчима за предстојеће провере против Кипра, 25. маја у Ужицу, Израела, 31. маја у Новом Саду, и Русије, 5. јуна у Монте Карлу.

Славољуб Муслин(Фото:Јутјуб)

На списку се налазе 28 играча и 4 голмана, од којих су осам дебитана.
На Муслиновом списку су:
Голмани: Владимир Стојковић, Предраг Рајковић, Дамир Кахриман, Александар Јовановић.
Одбрана: Антонио Рукавина, Милан Родић, Александар Коларов, Филип Младемовић, Слободан Рајковић, Матија Настасић, Немања Милуновић, Урош Спајић, Бранислав Ивановић, Никола Максимовић.
Везни: Лука Миливојевић, Немања Гудељ, Немања Матић, Љубомир Фејса, Саша Здјелар, Марко Грујић, Сергеј Милинковић-Савић, Душан Тадић, Адем Љајић, Немања Максимовић.
Нападачи: Зоран Тошић, Лазар Марковић, Андрија Живковић, Филип Костић, Немања Михајловић, Александар Митровић, Никола Стојиљковић, Андрија Павловић. Селектор Славољуб Муслин образложио је списак. - Позвао сам овако велики број играча како бих се са свима њима упознао, али и како би сви они могли да се упознају са мојом визијом и принципима по којима ће се убудуће радити и функционисати у репрезентацији. На овај начин смо показали да су врата репрезентације свима отворена,чак и онима који тренутно из објективних околности нису тренутно са нама, а искључиво ће од свих њих да зависи ко ће бити позиван за наредне репрезентативне акције, рекао је Славољуб Муслин. Окупљање играча биће у понедељак, 23. маја, у Спортском центру ФСС у Старој Пазови. - Од свих играча се очекује да својим понашањем на терену али и ван њега, као и односом према обавезама на сваком тренингу, покажу и докажу да су они најбоље што Србија има. Предстојеће провере су последње пред септембарски старт у квалификацијама за СП у Русији и меч са Републиком Ирском, 5.септембра, у Београду. -Следе нам веома важне провере у којима ће се искристалисати тим за старт квалификација и сигуран сам да ће за све њих то бити велики мотив. У предстојеће три утакмице Србија мора да покаже да има квалитет да се нађе на СП у Русији и управо на овим мечевима морамо да кренемо да градимо амбијент и заслужимо подршку навијача која нам је неопходна да бисмо остварили циљ, закључио је Славољуб Муслин. Извор:Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА