Најновије

КАКО "НАПРАВИТИ" СИНА? Поза и заједнички оргазам су пресудни!

Можда оно о чему чему ће овде писати не изгледа лепо под светлом толеранције, либерализма и равноправности полова, и можда бисмо се могли фолирати у циљу избегавања гнева бесних феминисткиња, али од чињеница нећемо бежати.

Беба (Фото: pixabay.com)

Иако се подједнако радујемо сваком детету, јер је дете ипак дете, сваки мушкарац у неком делу своје подсвести жели да добије сина. Вероватно ћете бити изненађени, али већ вековима су познате одређене технике које вам у остваривању ваше жеље могу помоћи…
Зачеће
Као што знамо, до зачећа долази када сперматозоид оплоди женску јајну ћелију. Ког пола ће бити зачето дете зависи од хромозома које дете при зачећу наслеђује од оца и мајке. Изненадићете се, али одлука о томе ког пола ће бити дете је на оцу. Жене имају XX хромозоме, а мушкарци XY. Ако обоје дате X хромозоме – имаћете ћерку. Ако спој ваших хромозома буде XY – добићете сина.
Овулација
Праћење плодних дана прављењем карти базалне температуре жене ће дати свој допринос вашој мисији да добијете сина. Ваша партнерка мора одредити који су њени плодни дани у месецу, што ће постићи или тако што ће мерити своју базалну температуру више месеци сваког јутра, или тако што ће купити прибор за одређивање плодних дана, а он се може пронаћи у свакој апотеци.
Повежи
У трећем кораку повезујемо сазнања из претхона два корака у практично примењиво знање. Као прво, морате знати да су Y сперматозоиди много бржи, али и да умиру брже. Зато, неопходно је да у периоду зачећа, односно у периоду жениних плодних дана обезбедите довољан број сперматозоида који ће носити Y хромозом. Мушкарац не би требао да има ејакулације 4 до 5 дана пре женине овулације како би се у близину њене јајне ћелије сместио довољан број Y сперматозоида.
Позе
Постоји неколико поза које вам такође могу помоћи ако желите сина. Примена одређених секс поза нема везе са сујеверјем већ са дубином пенетрације – што је дубља, Y сперматозоиди ће брже и лакше пронаћи свој пут до јајне ћелије. Препоручују се доги стајл, секс стојећи.. Дакле, све оне позе у којима је пенетрација што дубља.
Савети мушкарцима
Топлота убија сперматозоиде. Зато би мушкарци морали да избегавају узак доњи веш, сауну, вруће купке и туширања топлом водом, држање лаптопа у крилу, ношење мобилног телефона у џепу фармерица. Добра стара турска кафа је одличан допинг за брже сперматозоиде.
Савети женама
Сматра се да ће плод детета бити одређен и женином исхраном. Да бисте добили сина, препоручују се црвено месо и месо уопште, слане грицкалице и напитци са кофеином. Такође, шансе да ћете добити сина повећавају се ако и партнерка доживи оргазам током секса. Осим што ће на овај начин сперматозоиди брже стићи до јајних ћелија повећава се и алкални ниво средине у којој се одвија зачеће, а што је средина алкалнија веће су и шансе да ваше дете буде мушког пола. Дакле, доведите је до оргазма.
*Напомена
Све поменуте методе никако нису гарант да ћете добити сина, већ само технике којима се шансе за то повећавају. Извор: Muskimagazin.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА