Најновије

ПОРТАЛ БЛИЗАК ХДЗ: Спрема се хапшење Томислава Карамарка

Службена потврда о томе не постоји, али у том контексту инсајдери на које се позива тај портал спомињу да је и отказан пут председнице Колинде Грабар Китаровић у Литванију.

Карамарко (Јутарњи.хр)

Наводно су се још током викенда појавиле информације о могућем хапшењу потпредседника хрватске Владе Томислава Карамарка
Службена потврда о томе не постоји, али у том контексту инсајдери на које се позива тај портал спомињу да је и отказан пут председнице Колинде Грабар Китаровић у Литванију, али и да је нови шеф СОА-е због тога у прошли четвртак хитно позвао Тихомира Орешковића на састанак, баш у време кад се Влада требала састати, тврди Direktno.hr, портал близак ХДЗ-у.
Исто тако, нико нема никакву информацију на основу чега би Карамарко уопште био ухапшен, тако да би се наводно могло радити о још једној операцији обавештајног подземља, тврди ХДЗ-ов портал.
Из кругова блиских Орешковићу потврђена је прича о алармантном састанку са људима СОА-е, а такође оцењују да је врло необична појава да премијер иде “на ноге” некоме из тајних служби, уместо обратно.
Наводно би у вези са тим требало гледати и изјаву Томислава Карамарка на данашњој конференцији за новинаре у којој говори о томе да би запослени у СОА-е требало да професионално обављају свој посао и не упуштају се у политичке игре.
Direktno.hr као разлог за додатну сумњу у обавјештајно-политичку заверу наводи и данашњи ‘приватни састанак’ Боже Петрова и Орешковића, и то у премијерову стану. Извор: Net.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА