Најновије

ЛЕГЕНДАРНИ МЕКИНРО ТВРДИ: Мареју је Вимблдон најбоља шанса да победи Ђоковића

Легендарни амерички тенисер Џон Мекинро изјавио је да је Ендију Мареју Вимблдон најбоља шанса да победи првог рекета света Новака Ђоковића.

Фото:Јутјуб

Првопласирани и другопласирани на АТП листи одиграли су 36 мечева у каријери, а Новак води 24:10 у победама. Њи двојица играла су два пута на Вимблдону. Мареј је оба пута победио и то 2013. у финалу, као и годину дана раније у полуфиналу ОИ у Лондону.
"Енди му се приближава, на неки начин. Вимблдон је Ендију најбоља шанса да савлада Новака. Пре свега због подлоге јер верујем да се најбоље сналази на трави, а ту је и чињеница да нигде другде нема већу подршку публике. Због ове две ствари сматрам да највише шанси има на Вимблдону, али то не значи да не може да га победи на пример на Ју-Ес опену", рекао је Мекинро.
Ђоковић и Мареј ове године су играли четири пута. Србин је славио у финалу Ролан Гаросу, Аустралијан опена и Мадрида, док је Мареј победио у финалу Рима. Њих двојица не могу да се састану пре финала Вимблдона.
"Мареј игра сјајно, он је одличан играч у то нема сумње. Ниво на коме се Новак налази је нешто што ретко, ретко виђате. Мислим да нико никада није био на том нивоу", рекао је Мекинро, који тренутно тренира Милоша Раонића са којим би Ђоковић могао да се састане у четвртфиналу Вимблдона.
Вимблдон ће трајати од 27. јуна до 10. јула. Извор:Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА