Најновије

КРАЉИЦА У ПАНИЦИ, СПРЕМНА ДА АБДИЦИРА: Баба Вангина предсказања сеју страх Старим континентом!

Чувена бугарска пророчица тврдила да Европа какву познајемо неће постојати после 2016, па се многи након брегзита прибојавају од остварења онога што, према њеним пророчанствима, следи.

Краљица престрављена оним што следи? (Фото: Синхуа/Правда)

Баба Ванга, чувена бугарска пророчица која је умрла пре 20 година, предвидела је да "Европа какву ми познајемо неће постојати после 2016". Многи управо у брегзиту виде остварење њеног, али и многих других пророчанстава о блиском почетку краја света. - У Европи 2016. године скоро да неће бити никаквог живота, континент ће изгледати опустошено и разорено. Европа ће бити готово ненасељена, а пре тога десиће се низ катастрофа - предвидела је слепа пророчица Ванга, чије су се визије остваривале у, како тврде поштоваоци, 85 одсто случајева. Сада, после референдума на којем су Британци изгласали излазак из Европске уније, светски медији брује о "балканском Нострадамусу", како је називају, и њеним предвиђањима. - Ванга је предвидела да оваква Европа више неће постојати 2016. године, а шта је брегзит него крај Старог континента каквог га ми знамо? Та жена је предвидела терористички напад на куле близнакиње у Америци 11. септембра, али и стварање Исламске државе. Прорекла је да ће популација Европе бити скоро нула, због инвазије муслимана, који ће покушати да је освоје. Криза је свугде у Европи, а сада још одлази Британија. Њене речи морамо узети озбиљно - упозорава британски Експрес, али и већина европских медија.

Први знаци апокалипсе

Међутим Вангина пророчанства нису једина којим се европљани застрашују након брегзита и наводе да се армагедон који чека Стари континент помиње се чак и у Библији.
- Тамо пише да долазе краљеви Севера и Југа чији сукоб може бити кобан за Европу. Излазак Британије из ЕУ управо може бити тај сукоб - наводе енглески сајтови који се баве религијом. Колико је све отишло далеко показују и спекулације које су се појавиле јуче, а по којим је чак и британска краљица забринута да се крај света ближи. Ако је веровати изворима који су се поверили екипи енглеског јавног сервиса Би-Би-Си, а који су се нашли у близини британске краљице - Елизабета чак намерава да абдицира уколико Британија стварно напусти ЕУ! - Били смо поред краљице док је чекала да одржи свој говор у парламенту. Била је врло љута, говорила је да ако се брегзит догоди - да је смак света готово сигуран и да ће чак почети трећи светски рат! Рекла је да је Други светски рат био шала у односу на оно што нас чека ако Британија не остане у ЕУ. Желела је да упозори своје поданике на опасности, али јој нису дали. Чак је рекла да ће предати круну и отићи заувек из Британије ако се све ово догоди - наводно је рекла Елизабета запрепашћеној екипи Би-Би-Сија.

Крај све ближи

Да је могући распад Европе забринуо и САД, показује пример америчког свештеника и самопрозваног пророка Пола Биглија, за кога брегзит такође значи повратак Исуса на земљу. - Све се догађа по Божјој вољи. Брегзит је знак распада, крај се ближи! Ако Британија изгласа да изађе из ЕУ, велике промене следе. Биће глобалне финансијске кризе и хаоса - рекао је Бигли у свом видео-обраћању само дан пре референдума у Британији. Да подсетимо, Велика Британија је пре два дана изгласала излазак из ЕУ након 43 године чланства. У историјском референдуму, брегзит је са више од милион гласова надмашио опцију останка у ЕУ, чиме је исписана нова страница историје Велике Британије, али и Европске уније. А ако је веровати овим пророчанствима - и нова страница историје човечанства.

Мрачне контраверзе

Бројне мрачне контроверзе прате и Свеправославни сабор на Криту, на ком су учешће отказале Руска, Антиохијска, Бугарска и Грузијска православна црква. Према неким веровањима, овај скуп је почетак краја света, а одржава се након више од 1.200 година. Теоретичарима апокалипсе критичан је датум окупљања, односно дан кад су представници православних цркава кренули на Крит - 16. 6. 2016, јер, према претпоставкама, представља ђавољи број због три шестице. Митрополит пирејски Серафим упозоравао је да овај сабор може да буде пресудан за човечанство. Извор: Курир/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА