Најновије

АМЕРИКАНЦИ ПРОВОЦИРАЈУ: У Токију ће нам највећи ривали бити Хрвати, а не Срби!

Амери не рачунају на Србију! Угледни амерички кошаркашки портал "SB nation" сматра да српски кошаркаши неће бити главни ривали дрим-тиму на следећим Олимпијским играма у Токију 2020. године и да ће уместо "орлова" репрезентацији САД проблеме правити Хрватска, Француска, Аустралија и Канада.

Радуљица (Фото: Синхуа)

Овај портал тврди да ће, осим америчких кошаркаша, највеће звезде на Играма 2020. године бити хрватски репрезентативац и кошаркаш Бруклина Бојан Богдановић, као и талентовани кошаркаши Дарио Шарић и Марио Хезоња.
- Шарић поседује велики квалитет. Иако игра на позицији четворке, показао је невероватан таленат за разигравање, а Хезоња има изванредан потенцијал као шутер и стрелац. Биће то веома добар тим - објаснио је новинар портала и додао:
- Ту је такође Драган Бендер, четврти избор на НБА драфту, који ће у Токију имати 22 године и већ неколико НБА сезона иза себе. Хрватска може да рачуна и на младог центра Ивицу Зубца и Анту Жижића. Поред репрезентације Хрватске, добри резултати се очекују и од Француза и Аустралијанаца, а могли би да изненаде и Канађани - закључио је новинар овог портала.
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА