Најновије

МОЈ ЈЕ КРУШЕВАЦ ШВАЈЦАРСКА: Посланик напредњака пун к'о Рокфелер, чак је и цуцла Сваровски! (ФОТО)

Посланик СНС Иван Манојловић из Крушевца себи је купио белу мечку, а детету Сваровски цуцлу, наводи "Ало".

Иван Манојловић (Фото: Јутјуб)

Луксузна кућа, скуп ауто, одласци на егзотичне дестинације, брендирана, папрено скупа гардероба не само за њега и супругу већ и за дете - све ово је само део његове свакодневице. Посланик се нимало не стиди свог раскалашног начина живота у Србији каква је данас, напротив, о свему томе његова лепа супруга Мартина редовно обавештава пријатеље на Фејсбуку постављајући фотографије, пише "Ало".
"Ало" креће "чешљање" од гараже у којој је паркирана бела „мечка“ („мерцедес бенц МЛ 350“).
Иначе, судећи по Манојловићевој имовинској карти, овај аутомобил је 2012. годиште и тренутно вреди 50.000 евра.
Што се саме куће тиче, довољно је само бацити поглед на лустер, који делује као да је направљен од најфинијег кристала, па да вам се од луксуза заврти у глави. Но лустер је само кап у мору, и остали комади намештаја одузимају дах, наводи "Ало".
Но, да не седе само у велелепној кући види се по Фејсбук профилу његове супруге, која је овога лета извештавала своје пријатеље са неколико дестинација на којима су летовали.
Разуме се, у питању су луксузни хотели у летовалишта као што је грчки Порто Карас, који је увек био резервисан за оне са дубоким џепом. Има се времена, Скупштина ионако не ради, а плата редовно леже, мада чисто се сумња да би неко овакав луксуз могао да приуштити од не претерано велике посланичке плате. Чини се да овај млади, заљубљени пар највише троши на своју мезимицу, закључује "Ало".
Међутим, просечни родитељи у Србији са својим зарадама не би могли себи да приуште ни само један пар патофница које фура њихова ћеркица. А у бебином ормару „Гучи“, „Лаура Бјађоти“, „Барбери“, „Версаће“... Врхунац је свакако цуцла израђена од прескупих „Сваровски“ кристала.
Управо уз ту фотографију поносна мама је на Фејсбук написала како је њена ћерка „најмлађи Сваровски фан”.
Посланик Манојловић је и својој ћеркици, која тек што је проходала, у гаражу паркирао „мерцедес“ идентичнан његовом. Чини се да је у питању аутомобил са акумулатором са даљинским управљањем који кошта око 30.000 динара, чак 8.000 више него што је износила минимална зарада у Србији летос, сазнаје "Ало". Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА