Најновије

ТЕРЕЗА ЈЕ ДВОЈНИЦА КЛИНТОНОВЕ: Ево шта јој је рекла када су се први пут виделе и када је заменила Хилари (ВИДЕО)

Тереза Барнвел је некада била директорка једне маркетиншке агенције, али пре 23 године нашла се на великој животној раскрсници јер је почела да ради нови посао – постала је двојница Хилари Клинтон.

Тереза Барнвел (Фото: Јутјуб)

Себе описује на на својој веб-страници, као “америчког најпознатијег и најсвестранијег имитатора Хилари Клинтон”.
Она је 1993. године напустила свој посао јер је Калифорнија приметила да упадљиво личи на тадашњу прву даму. Данас зарађује око 10.000 долара месечно за имитирање кандидата демократа.
– Не могу ни намирнице да купим а да се не деси да неко говори нешто о томе или да остаје шокиран што ја купујем нешто као што су банане, јер мисле да сам стварно Хилари. Једном је група јапанских туриста толико била срећна кад ме је угледала, јер су апсолутно сви веровали да сам ја Хилари – рекла је Барнвел.
Путовала је светом и имала на стотине наступа, међу којима је редовно учествовање у америчкој емисији “Вечерашњи шоу” са Џеј Лено. Појавила се у овој емисији више од 30 пута, као и у серији “Дадиља”.
Њена страница на ИМБД-у је испуњена улогама Клинтонове, а комичари је још увек позивају да игра Хилари у њиховим комедијама.
Оно што је занимљиво је да је Тереза 2011. године добила позив од агенције да је фотографише чувени фотограф Алисон Џексон у Лондону. Пристала је а затим и сазнала да ће на том снимању бити и са оснивачем Викиликса Џулијаном Асанжом.
- Када сам сазнала да ће ту бити и Асанж, моје срце је стало. Надала сам се да се ФБИ неће појавити на мојим вратима - објаснила је тај догађај када су је усликали са Асанжом и човеком са Блиског Истока док играју карте, а ова фотографија је објављена у европском часопису.
Иначе, она се са Клиннтоновом сусрела само једном 1996. године на потписивању књиге у Лос Анђелесу. Рекла је да се трудила да избегне Клинтонову.
- Осећала сам се као да ме прати, гдегод да сам отишла, Хилари би се убрзо након тога појавила – постало је тешко јер сам мислила да ће њој бити мало језиво да сретне своју двојницу у стварном животу. Питала сам је да ли јој је икад ико рекао да личи на мене, што јој је било изузетно забавно - рекла је Барнвел и додала да је Клинтова била “заиста дивна”.
Клинтонова јој је чак узвратила шалом и рекла да може да иде преузме њене функције и иде на догађаје.
Ових дана су се на друштвеним мрежама појавиле теорије да је Клинтонова користила двојницу 11. септембра, а корисници су упоређивали фотографије са неким претходним. Тако је и њена двојница опет постала популарна.
– Ја сам данас у Лос Анђелесу, не у Њујорку. Ок, људи, смирите се. Била сам у Лос Анђелесу целог дана. То је само играње са теоријама завере малих глава. Идите у кревет – написала је на Твитеру. Извор: Telegraf.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА