Најновије

ЛЕЗБИЈСКЕ ВЕЗЕ, ИНЦЕСТ И ГУБИТАК НЕВИНОСТИ У 14. ГОДИНИ: Све лудачке љубави Анђелине Џоли (ВИДЕО)

Анђелина Џоли имала је врло буран живот.

Анђелина Џоли (Фото: Јутјуб)

За магазин ОК је 2007. дала врло отворен интервју у ком описује своје везе и сексуалност. 
- Још у вртићу сам била део групе која се звала  ‘Kissy Girls’ (Девојчице које се љубе). Моја сексуалност била је изражена већ тада -  рекла је глумица. 
“Осмислила сам игру у којој бих се љубила са дечацима и остављала им ‘љубавне угризе’. Упадала сам у многе невоље”. 
Невиност је изгубила у 14. години и њена мајка је знала за то. 
 - Кад сам имала 14 година, имала сам два избора: да се понашам неодговорно и да то урадим са својим дечком на улици или у својој спаваћој соби, док је моја мама у суседној -  открила је за Космополитен 2003. године.
У тинејџерским годинама била је фасцинирана ножевима и почела је да се самоповређује. 
 - Када сам ушла у свет секса, емоције које ми је пружао нису биле довољне. Више нисам била девојчица -  рекла је за ОК. 
“У тренутку кад сам желела да се осетим повезаном са својим дечком, зграбила сам нож и посекла га. И он је посекао мене. Разменили смо нешто прекривени крвљу и срце ми је брзо лупало. Отад, кад год сам осећала да сам у шкрипцу, секла сам своју кожу. Имам много ожиљака. Била сам у годинама када сам желела авантуре и свашта ми се дешавало после неколико пива”. 
До двадесете је пробала “готово сваку дрогу која постоји”, укључујући кокаин, екстази, ЛСД и њен “омиљени хероин”.
Каже да ју је из “мрачних дана” извукао први муж Џони Ли Милер. Они су се упознали на снимању филма “Хакери” 1995. и она је касније признала да је с њим имала прву сексуалну везу после првог дечка. 
Такође, био је први од многих глумаца са којим је била у вези. 
Када се развела од њега, ушла је у прву истополну везу са моделом и глумицом Џени Шимицу, коју је упознала током снимања  “Foxfire” 1996. године.
 - Вероватно бисмо се венчале, да се нисам удала за свог мужа - рекла је у интервјуу после неколико година. “Заљубила сам се у њу истог тренутка кад сам је угледала”.
“Међутим, Шимицу је тврдила да је с њом имала аферу и током Анђелининог брака са Милером. Поднела је захтев за развод у фебруару 1999. године.
Наредне године је изазвала контроверзе када је фотографисана док се љуби са својим братом Хејвеном на додели Голден Глобес награде, а неколико месеци касније, када је примала статуу Оскара за најбољу споредну улогу у филму “Girl, Interrupted”, рекла је: “Сад сам тако заљубљена у свог брата”.
Истог месеца ушла је у везу са Билијем Бобом Торнтоном и два месеца касније венчали су се у Лас Вегасу. 
Пар се упознао претходне године на снимању филма “Pushing Tin” у којој Анђелина игра Торнтонову младу жену која почиње да га вара са његовим ривалом ког глуми Џон Кјузак. 
Они наводно нису били у вези током снимања, јер је он тада био верен са глумицом Лором Дерн, а за Анђелину се шушкало да је у вези са колегом Тимотијем Хатоном, с којим је глумила у  “Playing God” 1997. год.

Џоли и Торнтон често су доспевали на насловне стране својим необичним понашањем и тетоважама. 
Они су 2002. објавили да планирају да усвоје дете из Камбоџе, али су се развели само три месеца касније. 
 - Све се десило изненада. Готово преко ноћи смо се променили. Једног дана смо се погледали и више нисмо имали ништа заједничко  -  рекла је у једном интервјуу. 
Такође је рекла да не планира да улази у нову везу за још седам осам година, али јој се већ 2005. год. догодио Бред Пит.
Пар је наводно започео тајну везу док су снимали филм “Господин и госпођа Смит”, док је Пит још био у браку са Џенифер Анистон. Џоли то није признала, али је тада рекла да се “заљубила у њега” током снимања. 
 - Да будем у вези са ожењеним човеком, знајући да је мој отац варао моју мајку, није нешто што бих могла да опростим себи -  рекла је у интервјуу за “Today”.
“Не бих могла себе да погледам у огледало. Не би могао ни да ме привуче мушкарац који би преварио своју жену”. 
Ипак, већ следеће године статус њихове везе је био потврђен, када је свет сазнао да је Анђелина трудна. 
После седам година и шесторо деце, објавили су веридбу у априлу 2012. год. и венчали се 23. августа 2014.године.
Упркос томе што су је повезивали са многим колегама, Џоли је тврдила да је спавала са само четири мушкарца у животу, од којих су тројица били њени мужеви. 
Међутим, у интервјуу за Њујорк пост 2004.год. признала је да је имала многе “необавезне односе” са мушкарцима. 
 - Две године сам провела без мушкарца, а онда одлучила да се зближим са некима који су ми већ били пријатељи. То је одрастао начин да будете у одраслој вези -  рекла је тада. 
- Ма колико то лудо звучало, сада могу да поднесем да се видим са мушкарцем у хотелској соби, а онда вратим кући да ставим сина на спавање и тог човека не видим у наредних неколико месеци”. 
 - Могу да се осетим као жена и зближим се с мушкарцем, али не у вези која ремети моју породицу. Никад нисам имала секс на једну ноћ и људи с којима сам била то добро знају”. Ко је крив за развод Анђелине и Бреда погледајте ОВДЕ.
Извор: Дејли мејл, Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА