Најновије

ОВО СУ ПУТИНОВИ СИНОВИ?! Алина Кабајева први пут у јавности са два дечака, Британци тврде да су деца руског председника! (ФОТО)

Бивша руска гимнастичарка Алина Кабајева (33), за коју се прича да је годинама у вези са Владимиром Путином (63), појавила се први пут у јавности са два дечака. Британски таблоиди тврде да су у питању синови руског председника, са којим је Кабајева наводно и у браку.

Владимир Путин (Фото: Синхуа)

Некадашња олимпијска и светска шампионка са децом је снимљена 18. септембра, истог дана кад су у Русији одржани парламентарни избори на којима је Путинова странка Јединствена Русија однела убедљиву победу.
Рускиња је са дечацима гледала егзибиције у уметничком клизању у Мегаспорт арени у Москви. Док је пролазила поред фотографа, трудила се на све начине да сакрије бурму, коју су сведоци наводно видели. Због тога се спекулише да се она удала за Путина, који се 2013. развео од супруге Људмиле после 30 година брака, наводе медији.
Извори кажу да је гимнастичарка цело вече била одлично расположена и да је уживала у програму.
- Кабајева је након шоуа одвела дечаке да се сликају са легендом уметничког клизања Јевгенијем Плушенком. Кад су деца прилазила клизачу, она им је рекла: "Да ли схватате ко је човек поред којег стојите? Треба да будете поносни". Рускиња није скидала осмех с лица, а многи мисле да је разлог њен тајни брак са Путином - казао је неименовани извор близак британским медијима.
Иначе, руска штампа је потврдила да Кабајева има децу, али наводи да отац дечака није познат. Приватни живот бивше спортисткиње је тајна, међутим, она до сада није повезивана ни са једним другим мушкарцем осим са Путином.
Наиме, први пут је 2008. објављено да је Кабајева у вези са Путином док је он још био у браку. Тада је прозвана "руском првом љубавницом". Убрзо је писано да се породила у строгој тајности у Швајцарској, а да је све финансирао Путин.
Прошлог маја опет су се прошириле гласине да је Рускиња трудна, јер је сликана на једном догађају у широкој црвеној хаљини, којом је, наводно, покушавала да сакрије поодмаклу трудноћу. Касније је објављено да се породила у болници у Италији и Путину родила сина.
Путин никад није ни негирао, ни потврдио да је у вези са Кабајевом. Он просто одбија да прича о свом приватном животу. 
Извор: Informer.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА