Najnovije

Vučić: Stranke da ne svojataju zasluge građana

VRANJE - Premijer Aleksandar Vučić poručio je danas da nijedna partija ne može da svojata zasluge za nove objekte i investicije koje znače napredak, jer zasluge, istakao je, pripadaju građanima i državi, koji ne mogu da trpe sujete političkih lidera.
Vučić (Foto: Jutjub)

Vučić (Foto: Jutjub)

"Imam poruku za sve one koji bi politički da se bore, i oko Geoksa, i auto-puta koji smo izgradili i koji i dalje gradimo, za one koji drugima ne opraštaju ono što su sebi odavno oprostili, da ovo nije fabrika za koju su zaslužni ni naprednjaci, ni socijalisti, ni demokrate, niti bilo ko drugi", rekao je premijer po otvaranju fabrike Geoks u Vranju. "Za ovu, ali i druge fabrike, koje će biti otvorene, zaslužan je vredni narod Vranja i Pčinjskog okruga", rekao je. "Država je tu da pomogne, zato i postoji, vi ste je stvorili i obavezna je da vam stoji na usluzi", rekao je Vučić i naglasio: "A, ta država nije država političkih partija, niti može da trpi sujete malih, ili nešto manje malih, političkih lidera. Država je tu zbog celog našeg naroda, i svih naših građana i tako će se ponašati ubuduće", zaključio je premijer. On je primetio da su na otvaranju Geoksa izgleda funkcioneri partija, te da zato niko ne može da pozdravi te njegove reči, a funkcionerima iz vlade je, primetio je, to i najteže.
Pročitajte još:NAPAD NA DEČANE: Sinoć šiptari napali svetinju!ŽIVKOVIĆ JOŠ JEDNOM POTVRDIO: Olbrajtova nas je ubeđivala, a Đukanovića je ubedila!
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA