Најновије

НАУЧНИЦИ ОТКРИВАЈУ: Шта постанете када се напијете

Када увече изађете са друштвом и кренете да пијете алкохол, после неког времена приметите да се свако другачије понаша. Научници су "пијано понашање" поделили у четири категорије, којој ви припадате.

Пијанство (Фото: pixabay.com)

Изашли сте увече са друштвом и сви сте "добро" попили. Док ви седите за столом и у руци држите чашу, примећујете да се један од ваших пријатеља својски труди да вас насмеје и орасположи, други прича вицеве непознатим људима за суседним столом, а трећи је већ започео кавгу са непознатим момком код шанка.
Чињеница је да не реагује свако на алкохол на исти начин. Неки могу да попију много, а да се понашају као да су трезни, док други, једноставно не личе на себе. Научници тврде да постоје "четири типа пијанца" - Ернест Хемингвеј, Мери Попинс, Откачени професор и Мистер Хајд.
Хемингвејима се сматрају сви они који могу да попију много, а опет да делују потпуно нормално. Тачније, не исказују драстичне промене у понашању. На срећу, таквих је 40 одсто људи.
Друга категорија је Мери Попинс. Такве особе желе да све буде весело и шарено око њих кад попију. Сходно томе и они су увек весели, насмејани и спремни за акцију.
Трећа категорија је Откачени професор. Сећате се чувеног филма са Едијем Марфијем?! Да, све вам је јасно. Овакве особе једноставно не личе на себе када попију. Од стидљиве особе претварају се у веома друштвена бића и желе да се спријатеље са целом кафаном. Наравно, уколико направе хаос - хватају тутањ.
И најгора категорија Мистер Хајд! То су људи који којом чашицом више пробуде свог злог брата близанца. У већини случајева ће започети расправу са непознатим људима, неретко ће се и побити. У тренуцима алкохолисаности не размишљају рационално и склони су томе да праве проблеме.
Извор: Alo.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА