Najnovije

TREBA ZNATI: Ovako žene žele da ih dirate!

Najčešća greška je prejako stiskanje i sisanje bradavica, a žene otkrivaju kakve dodire najviše vole.

Ilustracija (Foto: totalfratmove.com)

Ženske su grudi vrlo oetljiv deo tela, a preko 70 posto žena kaže kako je najčešća muška greška s njima to što ih previše ili prejako stiskaju i "gnječe". Iako su grudi velika erogena zona pripadnicama lepšeg spola, grubost u dodirima ih najviše odbija. Oko pet posto žena tvrdi da mogu doživeti osećaj isti orgazmu pri samom stimulacijom grudi.
Ovo su neki od saveta i sugestija koje su dale same žene:
*Dodirivanje grudi tako da stojite iza leđa partnerke i pritom je masirate je izrazito senzualno budući da ona ne može videti šta radite.
*Poljupci i sisanje grudi mogu biti vrlo uzbuđujući, ako se koncentrišete samo na bradavicu i jako vučete, tada lako dolazi do iritacije i osećaja neugode, pa se koncentrišite i na kožu oko bradavica.
*Dodirivanje grudi ispod tuša idealno je za predigru, jer topla voda širi krvne žile, a sapun deluje kao lubrikant, pa su dodiri još senzualniji.
*Dok je svlačite, protrljajte vrhove njenih grudi preko grudnjaka, to daje poseban osećaj.
*Većina žena preferira nežnu masažu grudi uz stisak tako da obuhvatite cielu dojku umesto stalnog grubog stiskanja. Nemojte duže vreme primenjivati isti pritisak.
*Obratite požnju da li vam spušta ruke s grudi - znači da želi da pređete na nešto drugo ili pak da joj ne odgovara ta vrsta dodira.
*Kako biste otkrili koliki intenzitet stiskanja odgovara na bradavicama, isprobajte to na sebi - muške i ženske bradavice imaju jednak broj živčanih završetaka.
Pogledajte OVDE kako se stvarno snimaju flimovi za odrasle! (VIDEO 18+) Izvor: express.hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA