Najnovije

DRAGULJAREVA KĆI: Priča o pravim ljudskim vrednostima

"Draguljareva kći" je priča o osećanjima koja se ne mogu kupiti, o neizbežnom sukobu pravih ljudskih vrednosti i vrednosti današnjeg vremena.

Draguljareva kći (Foto: Vulkan)

Na peronu železničke stanice u Istanbulu, Ata-efendija sa strepnjom dočekuje pomalo nespretnu, stidljivu i neugledno obučenu devojku iz provincije, kćerku svog rođaka Jašara kojeg godinama nije video. Dobio je pismo od njega, u kojem ga moli da primi njegovu Ajšen jer on zbog poslovnih obaveza ne može da se brine o njoj. Ata i njegova žena Uftade isprva nisu oduševljeni idejom da hrane još jedna gladna usta, ali zbog novca koji je Jašar ubacio u pismo i obećanja da će poslati još, njihov stav se ipak menja.
Ata i Uftade, njihova kćerka Feride i zet Atif, koji žive pod istim krovom, spremaju mali krevet za mlađanu rođaku. Ali čeka ih iznenađenje: ona nije devojčurak, već predivna devojka od osamnaest godina. I sam očaran Ajšeninom lepotom, Ata se plaši da će njegov zet pokušati da je zavede. Međutim, uskoro će saznati da mu je Atif najmanja briga: Ajšen je privlačna devojka, sa okom za modu, materijalno obezbeđena, i neće proći mnogo pre nego što mnogobrojni prosci počnu da se bore za njenu naklonost. 
Da li će Ata i njegova porodica preživeti svu tu pažnju? Kojeg će đuvegiju Ajšen izabrati? Saznajte u ovoj dirljivoj sagi o pravoj vrednosti novca i lepote i ljubavi koja može da prebrodi sve prepreke.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA