Najnovije

"Vašington tajms": Klintonova je opsednuta Rusima i Putinom!

Predsednički kandidat Demokratske stranke Hilari Klinton ponaša se kao da joj je glavni protivkandidat za mesto u Beloj kući Vladimir Putin i troši impresivno mnogo vremena na ruskog lidera, navodi "Vašington tajms".

Hilari Klinton (Foto: Sinhua)

Stiče se utisak da je demonizacija Moskve postala njen glavni predizborni adut, piše autor članka.
Ako je ranije Klintonova nastojala da pokaže da se bori sa velikim zaverama desničarskih snaga u zemlji, sada kao glavnu opasnost predstavlja "podmuklu međunarodnu zaveru sa Moskvom na čelu".
Oni koji stoje na strani Klintonove uvereni su da je upravo Rusija organizovala "curenje" privatne prepiske Klintonove i strahuju da bi Moskva mogla da utiče na rezultate izbora "provaljujući u aparate za glasanje".
Najvatrenije pristalice Klintonove čak tvrde, bez ikakvih dokaza, da je njena slabost na obiležavanju 11. septembra uzrokovana pokušajem ruskih agenata da je otruju. Takvim se teorijama može "progledati kroz prste", međutim, u nekom trenutku postaje jasno da Klintonova i njene pristalice projektuju na druge ono što je svojstveno njima samima. Navodeći takve intrige, Klintonova učestvuje u vrlo opasnoj i bezobzirnoj igri i gura Amerikance na put rata, naglašava autor članka u "Vašington tajmsu". "Agenda Hilari Klinton postupno će SAD dovesti do katastrofe. U njoj nema mesta ni za razboritost niti za profesionalizam, a kamoli za zdrav razum. Donald Tramp, pak, uprkos svim njegovim retoričkim preterivanjima, mnogo je više fokusiran na interese Amerikanaca", ocenjuje autor. Izvor: Srna

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA